Veel gestelde vragen

Als u uw vraag of antwoord niet kunt vinden, stuur ons dan een e-mail en we zullen u helpen met de informatie die u nodig heeft

Haartesten

Wat is een biotolerante haartest?
Wat is een biotolerante haartest?
Zijn er aanvullende betalingen?
Hoeveel kost de koeriersdienst? (haarmonster)
Hoe een test bij u bestellen?
Wat als ik niet blij ben?
Hoe krijg ik een staal?
Hoeveel haar moet ik geven?
Kan ik een test doen als mijn haar kort en / of geverfd is?
Ik neem medicijnen. Mag ik deze test doen?
Kunt u testen op coeliakie?
Kan ik erachter komen of ik coeliakie heb met een van uw tests?
Welke apparatuur wordt gebruikt om het haarmonster te testen?
Welke accreditatie heeft uw apparatuur?
Zijn er leeftijdsbeperkingen?
Mijn resultaten laten zien dat ik geen intoleranties of allergieën heb, maar ik ervaar nog steeds ongemak. Hoe kan ik ervoor zorgen dat de resultaten correct zijn?
Wat is een biotolerante haartest?

De biotolerantietest is de studie en diagnose van bepaalde signalen van ons lichaam veroorzaakt door intolerantie voor bepaalde voedingsstoffen, elementen of objecten. Voor het eerst ontwikkeld in 1970. door biofysici is dit onderzoek tot op heden toegepast in meer dan 26 landen.

Wat is een biotolerante haartest?

De biotolerantietest is de studie en diagnose van bepaalde signalen van ons lichaam veroorzaakt door intolerantie voor bepaalde voedingsstoffen, elementen of objecten. Voor het eerst ontwikkeld in 1970. door biofysici is dit onderzoek tot op heden toegepast in meer dan 26 landen.

Zijn er aanvullende betalingen?

 Nee. Na aankoop van het pakket dat u kiest, ontvangt u een formulier om in te vullen en te verzenden met een monster van uw haar en na zorgvuldige verwerking sturen we de testresultaten naar de door u opgegeven e-mail.

Hoeveel kost de koeriersdienst? (haarmonster)

Zorg er bij het verzenden van de monsters voor dat u de juiste postzegel op de envelop of het pakket plakt. Als u niet de juiste postzegel gebruikt, dan kunnen monsters ons laboratorium mogelijk niet bereiken. En misschien moet u uw monsters deze keer opnieuw indienen met de juiste postzegel. Ga voor meer informatie naar onze pagina International Services.

Hoe een test bij u bestellen?

Tests kunnen online worden besteld via onze website met ons beveiligde betalingssysteem of via verschillende distributeurs. Voor de veiligste betaling raden we u aan rechtstreeks bij ons te bestellen, aangezien we gebruik maken van epay.bg en EasyPay-kantoren. Ze garanderen u tegen internetfraude en bieden een volledig traceerbaar betalingssysteem.

Wat als ik niet blij ben?

We zijn trots op onze beoordeling van 99,6% tevreden klanten. Als u echter niet tevreden bent met een van onze services, neem dan zo snel mogelijk rechtstreeks contact met ons op via e-mail of chat en wij zullen u helpen bij het oplossen van eventuele problemen.

Hoe krijg ik een staal?

Trekuiteen 4 tot 5 haren  met een wortel met een minimale lengte van 2,5 cm vanaf uw haar of een lichaamsdeel.

Hoeveel haar moet ik geven?

4-5 aparte haren zijn voldoende.

Kan ik een test doen als mijn haar kort en / of geverfd is?

Geen probleem. We kunnen geverfd haar en haar van andere delen van het lichaam (handen, wenkbrauwen, benen) onderzoeken. Zorg ervoor dat je het haar scheidt met de wortel of het dichtst bij de wortel.

Ik neem medicijnen. Mag ik deze test doen?

Sommige medicijnen kunnen de objectiviteit van uw resultaten sterk beïnvloeden, maar andere niet. We raden u aan uw arts te raadplegen.

Kunt u testen op coeliakie?

We testen niet op coeliakie, maar we kunnen testen op glutenintolerantie. Als u vermoedt dat u coeliakie heeft, raden we u sterk aan om medisch advies in te winnen.

Kan ik erachter komen of ik coeliakie heb met een van uw tests?

De reactie op gluten of tarwe in onze tests duidt NIET op de aanwezigheid van coeliakie. Om te testen op coeliakie, moet u hulp zoeken bij uw zorgverlener. Ons bloedtestprincipe bevat IgA- en weefsel-IgA-transglutamine-antilichamen (tTG)

Welke apparatuur wordt gebruikt om het haarmonster te testen?

We gebruiken MARS III Quantum Response Systems vervaardigd door Bruce Copen Laboratories.

Welke accreditatie heeft uw apparatuur?

Bruce Copen Laboratories volgt een kwaliteitscontrolesysteem volgens: AC: 2007 en is een gecertificeerde fabrikant van medische hulpmiddelen. MARS III is een Klasse IIa goedgekeurd medisch hulpmiddel volgens Richtlijn 93/42 / EEG.

Zijn er leeftijdsbeperkingen?

Ja. We raden geen tests van kinderen onder de 6 jaar aan.

Mijn resultaten laten zien dat ik geen intoleranties of allergieën heb, maar ik ervaar nog steeds ongemak. Hoe kan ik ervoor zorgen dat de resultaten correct zijn?

Als u echter nog steeds een nultestscore heeft voor uw intolerantie- en allergietest, raden we u aan uw zorgverlener te raadplegen, die u meer informatie zal geven over uw symptomen en hun oorzaak.

Bestudeer en analyseer tot 800 items

 

We streven er voortdurend naar om ons onderzoek te verbeteren en te laten groeien, wat nu haalbaar is dankzij geavanceerde technologieën die resultaten van hoge kwaliteit opleveren.

 

Меню