Тествайте вашата непоносимост

Вие обичате Вашето тяло! Вашето тяло е храм на Вашата душа и искате да му дадете най-доброто?
Ние ще Ви помогнем да разберете към кои храни имате изключителна непоносимост.
Нужен ни е единствено един Ваш косъм!

Често нямате настроение
или не успявате да се наспите?!

Въпреки всички усилия, които правим, за да дадем най-доброто, сякаш нещо липсва на нашето тяло. Често причините са в съставките в храната, която консумираме, както и неподходящи комбинации от витамини, които биха могли да нарушат хармонията в нашето тяло!

Има хиляди случаи, в които пациентите са се разочаровали от конвенционалната медицина и могат да свидетелстват за ефективността на резултатите, предлагани от нас.

С помощта на нашите тестове, ще откриете причинителите на следните неразположения:

Какво ще получите с нашия тест?

1

Анализ на липсващите витамини и минерали в тялото

Пиете витамини, но нямате идея кои са реално необходими на тялото Ви? Витамините и минералите са жизнено необходими, независимо от хранителния режим и здравословното състояние. Те позволяват правилния растеж на организма, укрепват го, спомагат за устойчивостта му срещу заболявания, дължащи се на вирусни, бактериални или паразитни причинители.

2

Анализ на 100 тежки метали в тялото

Едни от най-опасните вещества в организма са тежките метали, които се натрупват в организма с възрастта и дават отражение в зряла възраст, което се изразява с различни болести. Признаците за хронична токсичност, причинена от тежки метали са: хронична умора, храносмилателен дискомфорт, проблеми с имунната система, главоболие, обриви, ставни проблеми.

3

Анализ на 175 хранителни продукта и 200 нехранителни елемента

Тестваме  най-популярните храни и напитки в България. Знаете ли, че можете да имате непоносимост към определен вид месо или дори конкретна подправка например. Представете си всеки ден да имате досег с елементи към които имате непоносимост и тялото Ви трябва да се “бори” ежедневно. Навременното елиминиране на проблемните елементи ще Ви облекчи симптомите.

4

Чревен Микробиом – изследване на 5 полезни бактерии

Отговорни за цялостното здраве и синтеза на хранителни вещества.
Всеки човек има свой уникален чревен микробиом, който се изменя с възрастта и зависи от здравословното състояние и начина на живот. Тези бактерии ни помагат в смилането и усвояването на храната, комуникират с имунната ни система, служат като щит срещу нежелани патогени от околната среда.

5

Хормонален баланс

Хормонални дисбаланси на естрогена и щитовидни хормони
Хормоналния дисбаланс може да е причина за редица заболявания като: нощно изпотяване и горещи вълни, наднормено тегло, упорито акне, постоянна умора, проблеми при заспиване. Именно затова сме включили и тази добавка към теста, защото е важно да познаваме тялото си и процесите в него.

6

Храносмилателна система и анализ на метаболизма

Изследването показва кои от 7-те най-важни метаболитни и храносмилателни ензими за разграждане и усвояване са налични в тялото и кои липсват. Това не трябва да Ви притеснява, защото ние от Хелти Тест сме насреща, за да Ви помогнем да разберете към кои елементи имате непоносимост, за да ги премахнете. Толкова е лесно! Започнете промяната още днес!

Поръчай сега. Четири лесни стъпки

Стъпка 1

Изберете пакет според вашите нужди и поръчайте тук.

Стъпка 2

Ние ще Ви изпратим по куриер пакет за взимане на пробата.

Стъпка 3

Вземете проба от вашата коса (5 до 7 косъма) и ги изпратете заедно с формуляра по ЕКОНТ.

Стъпка 4

Ще получите подробен доклад в рамките на 14 работни дни от получаването на пробата.

НАЙ-ДОБРАТА ИНВЕСТИЦИЯ, КОЯТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА НАПРАВИ Е В СОБСТВЕНОТО СИ ЗДРАВЕ!

Нашите предложения

В нашата лаборатория изследване над 175 хранителни и 200 нехранителни елементи, които включват: глутен, мая, мляко и млечни продукти, алкохолни напитки, плодове, зеленчуци. В нехранителния тестваме различни видове метали, животни, растителни и дървесни видове и още много други.

Все по-голям брой хора откриват предимствата на нашите тестове. Има хиляди случаи, в които пациентите са се разочаровали от конвенционалната медицина и могат да свидетелстват за ефективността на резултатите, предлагани от нас.

Над 400,000 теста
направени в Европа

Искате да говорите с човек от екипа? Моля не се колебайте да оставите ваш телефон и наш представител ще се свърже с Вас при първа възможност.

  Искате да говорите с човек от екипа? Моля не се колебайте да оставите ваш телефон и наш представител ще се свърже с Вас при първа възможност.

   Често задавани въпроси / F.A.Q.

   Какво представлява Биорезонансната технология?
   Какво е “Биорезонансен тест на коса“?
   Има ли допълнителни заплащания?
   Колко ще струва куриерската услуга?
   Как да поръчам тест?
   Какво става ако не съм доволен?
   Как да взема проба?
   Колко косъма трябва да предоставя?
   Мога ли да си направя тест, ако косата ми е къса и/или боядисана?
   Приемам лекарства. Мога ли да си направя този тест?
   Можете ли да тествате за целиакия?
   Мога ли да разбера дали имам целиакия с някой от Вашите тестове?
   Какво оборудване се използва, за да се тества пробата от коса?
   Каква акредитация има нашето оборудване?
   Има ли възрастови ограничения?
   Резултатите ми показват, че нямам никакви непоносимости или алергии, но въпреки това, изпитвам дискомфорт. Как мога да се уверя, че резултатите са верни?
   Коя лаборатория прави изследванията?
   Какво представлява Биорезонансната технология?

   Биорезонансната терапия е изобретена в Германия през 1977 г. от Франц Морел и неговия зет, инженер Ерих Раше.

   Биорезонансната терапия е  процедура, от типа на хомеопатията, акупунктурата и други натуропатични процедури в областта на емпиричното лечение.

   Как действа биорезонанса технология?

   Електромагнитните вълни на машината създават резонанс в клетките на нашето тяло, което от своя страна води до желаните ефекти.  Лабораторните изследвания се провеждат с проба от пациента на коса, кръв или слюнка за анализиране на здравословното му състояние.

   Какво е “Биорезонансен тест на коса“?

   Биорезонансният тест представлява изследване и диагностициране на определени сигнали от нашето тяло причинени от непоносимост към дадени хранителни вещества, елементи или предмети. Развит за първи път през 1970г. от био-физици.
   Към днешна дата това изследване се прилага в повече от 26 държави с над 

   Има ли допълнителни заплащания?

   Не. Заплащате само веднъж избрания пакет.

   Колко ще струва куриерската услуга?

   Нищо, тя е за наша сметка!

   Как да поръчам тест?

   За най-сигурно плащане, препоръчваме да поръчате директно от нашия сайт и ако желаете можете да платите с карта или с наложен платеж на куриера.

   Какво става ако не съм доволен?

   Гордеем се с 94% рейтинг на доволни клиенти. Ние имаме политика за 100% връщане на парите, ако не сте доволни от резултата от нашите тестове. Разбира се, трябва да има основателна причина, последвана от лекарско или друго лабораторно изследване, което показва несъответствие с нашата диагностика.

   Как да взема проба?

   Откъснете 4 до 5 косъма с КОРЕН с минимална дължина от поне 2,5 см, от която и да част на Вашето тяло.

   Колко косъма трябва да предоставя?

   4-5 отделни косъма са достатъчни. Не е необходимо да ни изпращате много коса.

   Мога ли да си направя тест, ако косата ми е къса и/или боядисана?

   Никакъв проблем. Можем да изследваме боядисана коса и косъм от други части на тялото (ръце, вежди, крака). Уверете се, че ще отделите косъма с КОРЕН или с възможно най-близо  до корена.

   Приемам лекарства. Мога ли да си направя този тест?

   Някои лекарствата могат да окажат силно влияние върху обективността на Вашите резултати, но други не.

   Съветваме Ви да се консултирате с Вашият личен лекар, за да проверите до каква степен лекарствата, които приемате биха повлияли на резултатите от теста.

   Можете ли да тествате за целиакия?

   Не тестваме за целиакия, но можем да тестваме за непоносимост към глутен. Ако подозирате, че може да имате целиакия, Ви  препоръчваме да потърсите съвет от личния си лекар.

   Мога ли да разбера дали имам целиакия с някой от Вашите тестове?

   Реакцията към глутен или жито в нашите тестове НЕ показва наличието на целиакия. За да се тествате за Целиакия, трябва да потърсите помощ от личния си лекар. Нашият кръвен тест попринцип носи IgA и тъкан от IgA трансглутаминозни антитела (tTG).

   Какво оборудване се използва, за да се тества пробата от коса?

   Използваме MARS III Quantum Response Systems, произведени от Bruce Copen Laboratories.

   Каква акредитация има нашето оборудване?

   Lans Welar Laboratories следва система за контрол на качеството, съгласно: AC: 2007 и е сертифициран производител на медицински продукти. GENr III е одобрено медицинско устройство от клас IIa съгласно с Директива 93/42/EEC.

   Има ли възрастови ограничения?

   Да. Не препоръчваме изследвания на лица под 6-годишна възраст.

   Резултатите ми показват, че нямам никакви непоносимости или алергии, но въпреки това, изпитвам дискомфорт. Как мога да се уверя, че резултатите са верни?

   Ако все пак имате нулев резултат на теста за непоносимост и алергия, препоръчваме да се консултирате с личния си лекар, който ще Ви даде повече информация за симптомите Ви и тяхната причина.

   Коя лаборатория прави изследванията?

   След дълго проучване на пазара, избрахме именно тази лаборатория, заради коректността и пълните репорти: Health Diagnostic Lab

   Посетете

   https://healthdiagnosticslab.com/ за повече информация.

   Вие сте защитен!

   Като лидери в бранша, предоставяме пълна прозрачност и изключителна точност. Предоставяме Ви гаранция за качество на изпълнение в една от най-големите лаборатории в Европа.

   • Професионали и лесни за разбиране съвети, достъпни онлайн
   • Получете точни резултати в рамките на 14 дни от пристигането на вашата проба в тестовия ни център
   • Обещаваме да разрешим всички оплаквания изцяло в рамките на само 14 дни
   • 100% връщане на парите при невярна диагностика. 

   Свържете се с нас!

   Имате въпроси относно теста, начинът, по който се прави или просто искате да получите допълнителна информация? Не се колебайте да ни пишете още сега!

    Моля въведете кода от картинката:
    captcha

    БЪРЗА ДОСТАВКА

    Знаем, че времето е важно за Вас именно заради това, предоставяме на нашите клиенти бързи резултати. Работим с куриерска фирма ЕКОНТ с над 450 офиса в цялата страна.

    БИОРЕЗОНАНСНИ ПРОБИ

    Изпратете ни Ваш косъм и само в рамките на 14 работни дни, ние ще Ви изпратим подробни резултати от експертизата.

    СЪВРЕМЕННИ ТЕХНОЛОГИИ

    Използваме едни от най-модерните техники за изследване, проучване и анализиране на всички резултати преди те да достигнат до Вас.

    ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

    Вие искате да сте здрави. Искате здраве и за Вашето семейство. Възползвайте се от комбинираните, промоционални пакетни цени.

    НАУКАТА

    Биорезонансното изследване на косата ни помага да идентифицираме към какви хранителни продукти имате непоносимост.

    НАШИТЕ ЛАБОРАТОРИИ

    Работейки стриктно, нашите лаборанти гарантират внимание и прецизност към Вашите проби.

    Изследване и анализиране на 800 елемента

    Постоянно се стремим да подобряваме и развиваме нашите изследвания, сега вече възможно благодарение на развитите технологии, предоставящи висококачествени резултати.

    Меню