Биорезонансно тестване

Ако сте сериозно болни, или смятате, че имате някакво заболяване, Вие посещавате Вашия личен лекар. Във Европа обаче, все по-голям брой хора, откриват предимствата на биорезонансната терапия (биорезонансно тестване). Има хиляди случаи, при които пациенти, остават недоволни от конвенционалната медицина и докладват високата ефективност на лечението и диагностиката, получена чрез биорезонанс. По-долу сме избрали няколко научни доклада, които целят да образоват и информират за ефикасността на биорезонанса.

Биорезонансната технология на практика:

Биорезонансът дълго време беше свързван с професионални спортисти, на които се помага, за да се постигне бързо възстановяване от сериозни контузии, докато се поддържа баланс между оптимално здраве и спортна активност.

Преди да започнат бизнеса си в сферата на биорезонансната технология, четири члена на шведския ски отбор (Матиас и Тобиас Фредриксон, Андерс Сьодерген, и Бьорн Линдръли) откриват, че биорезонансната технология предлага по-безопасен и по-ненатрапчив начин да се оптимизира и подсили физиката на човек. По време на подготовка за световни шампионати, отборът разчита на същата технология, за да подпомогне бързото възстановяване от получените контузии.

Фактите говорят:

♥ Пробвано и тествано по цял свят
Биорезонансните техники се използват по целия свят още от 70-те години на XX век. – предимно в Австралия, Азия, Европа, Нова Зеландия и Русия.

♥ Ненатрапчив метод
Техниката е ненатрапчива и не е свързана с потенциални странични ефекти. Все по-често се използва като алтернатива при лечение на различни диагнози.

♥ Резултати написани на разбираем език
Биорезонансната терапия предлага метод за идентифициране на множество резултати чрез една единствена сесия

Какво е Биорезонансното тестване?

Използваме Биорезонанс, за нашите тестове.
Това е категоризирано като Допълнително и Алтернативно Лечение (CAM).

Биорезонансната терапия е позната като доказан терапевтичен метод от практикуващи лекари по целия свят. Обаче към момента, конвенционалната медицина, не признава Биорезонанса, тъй като все още не е бил предмет на достатъчно научно изследване. Ние предлагаме пълна информация относно технологията и ефикасността на Биорезонанса.

Нашето оборудване ‘MARS III’ (Multiple Analytical Resonance Systems) е произведено и регистрирано като медицинско сканиращо устройство клас IIa.

Също така имаме 94% рейтинг на доволни клиенти.

Биорезонанса е класифициран като допълнителна терапия.

Резултатите не заместват медицинска диагноза, нито целят да заместят професионален медицински съвет.

Биорезонансните тестове нямат достатъчно клинични доклади относно непоносимости и алергии.

Ако желаете да разберете повече информация за дейността ни, можете да посетите нашата страница Често задавани въпроси. За отзиви от наши клиенти, можете да посетите и нашата Facebook страница!

Изследване и анализиране на 800 елемента

Постоянно се стремим да подобряваме и развиваме нашите изследвания, сега вече възможно благодарение на развитите технологии, предоставящи висококачествени резултати.

Меню