Биорезонансно тестване

Ако сте сериозно болни, или смятате, че имате някакво заболяване, Вие посещавате Вашия личен лекар. Във Европа обаче, все по-голям брой хора, откриват предимствата на биорезонансната терапия (биорезонансно тестване). Има хиляди случаи, при които пациенти, остават недоволни от конвенционалната медицина и докладват високата ефективност на лечението и диагностиката, получена чрез биорезонанс. По-долу сме избрали няколко научни доклада, които целят да образоват и информират за ефикасността на биорезонанса.

Биорезонансната технология на практика:

Биорезонансът дълго време беше свързван с професионални спортисти, на които се помага, за да се постигне бързо възстановяване от сериозни контузии, докато се поддържа баланс между оптимално здраве и спортна активност.

Преди да започнат бизнеса си в сферата на биорезонансната технология, четири члена на шведския ски отбор (Матиас и Тобиас Фредриксон, Андерс Сьодерген, и Бьорн Линдръли) откриват, че биорезонансната технология предлага по-безопасен и по-ненатрапчив начин да се оптимизира и подсили физиката на човек. По време на подготовка за световни шампионати, отборът разчита на същата технология, за да подпомогне бързото възстановяване от получените контузии.

Фактите говорят:

♥ Пробвано и тествано по цял свят
Биорезонансните техники се използват по целия свят още от 70-те години на XX век. – предимно в Австралия, Азия, Европа, Нова Зеландия и Русия.

♥ Ненатрапчив метод
Техниката е ненатрапчива и не е свързана с потенциални странични ефекти. Все по-често се използва като алтернатива при лечение на различни диагнози.

♥ Резултати написани на разбираем език
Биорезонансната терапия предлага метод за идентифициране на множество резултати чрез една единствена сесия

Какво е Биорезонансното тестване?

Използваме Биорезонанс, за нашите тестове.
Това е категоризирано като Допълнително и Алтернативно Лечение (CAM).

Биорезонансната терапия е позната като доказан терапевтичен метод от практикуващи лекари по целия свят. Обаче към момента, конвенционалната медицина, не признава Биорезонанса, тъй като все още не е бил предмет на достатъчно научно изследване. Ние предлагаме пълна информация относно технологията и ефикасността на Биорезонанса.

Нашето оборудване ‘MARS III’ (Multiple Analytical Resonance Systems) е произведено и регистрирано като медицинско сканиращо устройство клас IIa.

Също така имаме 94% рейтинг на доволни клиенти.

Биорезонанса е класифициран като допълнителна терапия.

Резултатите не заместват медицинска диагноза, нито целят да заместят професионален медицински съвет.

Биорезонансните тестове нямат достатъчно клинични доклади относно непоносимости и алергии.

Изследване и анализиране на 800 елемента

Постоянно се стремим да подобряваме и развиваме нашите изследвания, сега вече възможно благодарение на развитите технологии, предоставящи висококачествени резултати.

Ако желаете да разберете повече информация за дейността ни, можете да посетите нашата страница Често задавани въпроси. За отзиви от наши клиенти, можете да посетите и нашата Facebook страница!
Меню