Повече за нас

Всичко за нашите тестове

Какво Ви предлагаме

Използвайки съвременната технология ние имаме възможността да поднасяме още по-точни и подробни резултати до нашите клиенти. Иновативните резултати достигат до Вас лесно и сигурно на посочен от вас имейл адрес.

Нетолерантността е много по-различна от алергиите. Тя причинява проявата на симптоми, които обикновено отнемат часове, дни и дори месеци. При други обстоятелства, те могат да бъдат доста трудни за диагностициране. Основната причина е липсата на подходящия ензим, който да усвои напълно дадените хранителни вещества, а това предизвиква пренасищане в организма.

Вие ще получите:

  • Въведение обясняващо Ви последващите стъпки
  • Отразените елементи във вашите доклади с допълнително упътване и насоки
  • В кои храни и места бихте открили вероятните вредители, алергени и дразнители

Биорезонансен тест

Тестваме Вашата проба с над 850 различни хранителни и нехранителни елемента, които биват документирани във вашия доклад.

Тест за хранителни добавки

В зависимост от избраният от Вас пакет, ние правим допълнително изследване за нетърпимост към дадени хранителни добавки. Включва безплатен наръчник за хранене.

Тест за метална токсичност

Изследваме до срещу 24 различни метала, които бихте могли да консумирате в прекомерно количество или тялото Ви отразява нетолерантност в близост до тях.

Кръвен тест – очаквайте скоро!

Нашите IgE и IgG4 кръвни тестове покриват алергии и нетолеранс към по-често срещаните храни. Те ще Ви бъде изпратени по и-мейл в един доклад.

Тествайте Вашата коса.

Нашето биорезонансно тестване използва проби от косъм, за да ни даде резултати срещу до 850 хранителни и нехранителни елемента.

Плюсовете са:

  • Тестването на коса е по-ненатрапчив метод, тъй като ни е необходима само малка проба.
  • Бързи резултати – се правят бързо и ефективно.
  • Прецизност – Нашите тестове се правят в собствена лаборатория, което ни позволява да работим прозрачно и с пълна точност.

АЛЕРГИЯ – ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Нашият най-точен тест от дома за алергии и непоносимост, правен с малък комплект за взимане на кръв от пръст, който бива доставен директно до Вашата врата.

БИОРЕЗОНАНСНИ ТЕСТОВЕ

Изпратете ни малка проба от коса и в рамките на 14 дни, ще получите детайлен доклад, разкриващ елементите, които предизвикват нежелана реакция в организма Ви.

ДНК ТЕСТОВЕ ЗА ДОБРО ЗДРАВЕ – ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Попийте слюнката от вътрешната част на бузата Ви и регистрирайте ДНК-то си онлайн! Разберете какъв тренировъчен и хранителен режим е подходящ за Вас.

Изследване и анализиране на 800 елемента

Постоянно се стремим да подобряваме и развиваме нашите изследвания, сега вече възможно благодарение на развитите технологии, предоставящи висококачествени резултати.

Меню