Нашите лаборатории

Обичай тялото си и разбери повече за него.

Разбери повече за тялото си! Направи си тест сега!

За нашите тестове

Непрекъснато от 2008г. насам подобряваме нашите тестове за коса и вярваме, че предлагаме най-висококачественото научно изследване, достъпно за всеки, от всяка точка на света. Предлагайки тест за непоносимост към дадени храни, елементи и вещества само от коса на нашите клиенти, можем да предоставим ефективни резултати, които да им помагат да се чувстват и бъдат здравословно по-балансирани.
Нашите клиенти имат възможност да изберат най-подходящия пакет, които се различава по броя на изследваните храни, вещества и елементи. Изключително бързите ни резултати до Вас, осигуряват отлична и удобна алтернативна стъпка към нов хранителен режим и начин на живот.
Всичко, което е необходимо за оптимален резултат са само 4-5 косъма от Вашето тяло. Анализът ни може да потвърди дали имате дадени реакции към определени категории храни и следователно да Ви насочим към избягването на този продукт с алтернативни заместители.

Използваме Биорезонанс

Нашите клиенти имат възможността да изберат най-удобният за тях пакет от предложенията, които предоставяме. Тестовете се различават по брой изследвани и анализирани хранителни и нехранителни елементи, вещества и метали, включени пакетни услуги и съвети. Всичко това събрано в краен доклад, изпратен на посочен от Вас имейл адрес. Освен това, клиентите ни се вълнуват от бързите резултати, които достигат тях.

Как работи?

През последните няколко години технологията Биорезонанс (Bioresonance) се подобри значително, което разтвори хоризонтите за изследвания, открития и проучвания. Вече нашият анализ може да ни каже дали Вашето тяло има непоносимост към определени храни и вещества и следователно дали трябва да избягвате даден продукт или категории храни Нашето биорезонансно изследване ни помага да засечем тези неусетни вредители които причиняват и поддържат дисбаланса във Вашето тяло. Отразените резултати ще бъдат изпратени по имейл адрес. Всичко, което е необходимо за оптимален анализ, е само 4 до 5 косъма коса (с корен) от Вашето тяло.

Какво може да Ви представи тестът за нетърпимост?

Разберете вашите нива на нетолерантност към определени храни, вещества и минерали и започнете живот с пречистено, балансирано и здраво тяло.

Изследване и анализиране на 800 елемента

Постоянно се стремим да подобряваме и развиваме нашите изследвания, сега вече възможно благодарение на развитите технологии, предоставящи висококачествени резултати.

Меню