Науката зад нашите тестове

Вие обичате Вашето тяло! Вашето тяло е храм на Вашата душа и искате да му дадете най-доброто!

Често нямате настроение или не успявате да се наспите. Въпреки всички усилия, които правите, за да дадете най-доброто…сякаш нещо липсва на Вашето тяло. Често причините са в съставки в храната, допир на неподходящи материи до кожата, а дори и определени витамини, биха могли да нарушат хармонията във Вашето тяло! Ние ще Ви помогнем да се чувствате прекрасно. Ако сте сериозно болен или вярвате, че имате нужда от медицинска помощ, то тогава трябва да се обърнете към личния си лекар. Въпреки това, все по-голям брой хора откриват предимствата на нашите тестове. Има хиляди случаи, в които пациентите са се разочаровали от конвенционалната медицина и могат да свидетелстват за ефективност на резултатите, предлагани от нас. По-долу можете да прочетете за няколко изследователски трудове, които доказват ефикасността на тестовете, които правим.

Биорезонансна технология:

Четиримата основатели на шведския отбор по ски, откриват удивителен начин за поддържане на оптимално здраве. Матиас и Тобиас Фредриксън, Андерс Сьодергрен и Бьорн Линдрели, стартират нов бизнес, посветен и отдаден изцяло на хранителната непоносимост към отделни храни, елементи и вещества.

Какво трябва да знаете за теста?

  • Изпробван и световно тестван
    Новите техники, за установяване на хранителена непоносимост са световно тествани още в зората на 70-те години. Използван най-често в Азия, Европа, Австралия, Нова Зеландия, Русия.
  • Безопасен
    Безопасен, и без странични ефекти, алтернативен инструмент за подпомагане на установяването на различни диагнози.
  • Точни резултати
    Безупречно, биорезонансното изследване е с изключителна точност.

Какво представлява тестът за нетолерантност?

Използваме биорезонанс за изследването на всички наши тестове.

Той обхваща широк спектър от терапии, включително хомеопатия и акупунктура, които не попадат в основната медицина. Въпреки, че понастоящем конвенционалната медицина не признава биорезонанса, тъй като не е бил обект на достатъчно научни изследвания, то той е доказан метод на терапия от практикуващи и връстници по целия свят.

Нашето оборудване MARS III  е произведено и посочено като медицинско сканиращо устройство клас IIa.

Всички наши Тестове са напълно безопасни.

94% от клиентите ни са изключително доволни

Биорезонансният тест не е алергично изследване

Резултатите ни не са медицинска диагностика или професионален съвет от медицинско лице

Изследване и анализиране на 800 елемента

Постоянно се стремим да подобряваме и развиваме нашите изследвания, сега вече възможно благодарение на развитите технологии, предоставящи висококачествени резултати.

Меню