Повече за нас

Всичко за нашите тестове

Какво Ви предлагаме

Нетолерантността е много различна от алергиите. Тя причинява проявата на симптоми, които обикновено отнемат часове, дни и дори месеци и могат да бъдат трудни за диагностициране. Основна причина е липсата на подходящият ензим, който да усвои напълно дадените хранителни вещества, което предизвиква пренасищане.

Използвайки съвременната технология ние имаме възможността да поднасяме още по-точни и подробни резултати до нашите клиенти. Иновативните резултати достигат до Вас лесно и сигурно на посочен от вас имейл адрес. Вие ще получите:

  • Въведение обясняващо Ви последващите стъпки
  • Отразените елементи във вашите доклади с допълнително упътване и насоки
  • В кои храни и места бихте открили вероятните вредители, алергени и дразнители
null

Биорезонансен тест

Тестваме Вашата проба до срещу 800 различни хранителни и нехранителни елемента, които биват документирани във вашия доклад.

null

Тест за хранителни добавки

В зависимост от избраният от Вас пакет, ние правим допълнително изследване за нетърпимост към дадени хранителни добавки. Включва безплатен наръчник за хранене.

null

Тест за метална токсичност

Изследваме до 24 различни метала, които бихте могли да консумирате в прекомерно количество или тялото Ви отразява нетолерантност в близост до тях.

null
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Знаем, че времето е важно за Вас именно заради това, предоставяме на нашите клиенти експресни резултати за да не забавят нито с ден повече тяхната нетолерантност.

null
БИОРЕЗОНАНСНИ ПРОБИ

Изпратете ни малка проба коса и в рамките на 7 работни дни ще разполагате с изчерпателния си отчет, идентифициращ коварните/вредни елементи.

null
СЪВРЕМЕННИ ТЕХНОЛОГИИ

Използваме едни от най-модерните техники за изследване, проучване и анализиране на всички резултати преди те да достигнат до нашите клиенти.

null
ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Пазарувайте нашите пакети и намерете най-подходящото за вас предложение. Изградете идеалния хранителен режим за вашите нужди

Ако желаете да разберете повече информация за дейността ни, можете да посетите нашата страница Често задавани въпроси. За отзиви от наши клиенти, можете да посетите и нашата Facebook страница!

Меню